2005. a poisid Tallinnas medalil!

Pärnu JK Poseidoni 2005. aastal sündinud poiste võistkond osales 19. aprillil Tallinnas FC Flora poolt korraldatud turniiril “Rõõm jalgpallist”. Pealinnast tuldi tagasi hõbemedalite ja uhke karikaga!

Eesti Jalgpalli Liidu sisehallis peetud turniiril osalesid väga võrdsed ja tugevad võistkonnad ning kõik mängud olid tasavägised. Suur osa meeskondadest olid Tallinnast, kuid leidus ka kaugemalt tulijaid. Võistkonnad jaotati kahte alagruppi, sealt edasi mängiti juba play-offe ja kohamänge.

Meie poisid alustasid päeva 1:1 viigiga FC Flora Rohelised võistkonna vastu, kellega kohtuti hiljem ka finaalis. Kui viigimängus olime meie selgelt domineerivam võistkond, siis päeva viimases heitluses jäime 0:2 alla. Sellegipoolest võib turniiriga kindlasti rahule jääda, sest saime raskeid mänge suurel väljakul, mis on hea ettevalmistus peagi algavateks meistrivõistlusteks.

Treener Martin võttis päeva kokku järgnevalt: “Finaali kaotada on alati valus, kuid poisid olid siiski vägevad ning näitasid ilusat mängu kogu päeva vältel. Kuna mängisime väga õhukese koosseisuga (meil oli vaid 1 vahetusmängija), siis lõpuks andis see tunda. Finaaliks olime lihtsalt väsinud ega suutnud seal täita ülesandeid, mida tegelikult varasemates mängudes, kui veel energiavarud alles olid, suutsime edukalt täita. Sellest hoolimata olen poistega ääretult rahul, sest eranditult kõik andsid endast maksimumi ning võitlesid täie raha eest. Väga meeldiv oli ka see, et nii mitmegi mängija puhul võis näha selget arengut päeva vältel. Ühesõnaga, järgmine aasta tahaks juba kuldse karikaga koju sõita!”

JK Poseidoni eest mängisid Richard, Hanno, Klen, Markus, Rasmus, Herbert, Joonatan ja Kaspar. Treeneriks Martin.

Meie mängud:
JK Poseidon 1:1 FC Flora Rohelised 
JK Poseidon 1:0 JK Kalev Jüri 
JK Poseidon 2:0 FC Flora Valged 
JK Poseidon 3:0 FC Flora Rohevalged 
JK Poseidon 0:2 FC Flora Rohelised

Arhiiv

Kategooriad