2005. aastal sündinud poistel ENMV algus tehtud

3. mail kohtusid Sindi Gümnaasiumi staadionil Pärnu JK Poseidoni (05) ja Pärnu SS Kalev I (05) esindused, avades sellega ENMV E1.IV klassi hooaja. Meie poisid tegid küll vapra mängu ja võitlesid vägevalt eelmisel aastal kõik mängud võitnud Pärnu Kalev I vastu, kuid lõpuks tuli siiski seisuga 1:3 vastase paremust tunnistada.

2005. a sündinud JK Poseidoni noormängijad heitlevad tänavu Pärnu, Vändra ning Saaremaa võistkondade vastu, kodustaadioniks on Sindi Gümnaasiumi staadion. Mänge koguneb üsna palju ning hooaeg kujuneb pikaks, kuid loodetavasti ka põnevaks. Kuigi selles vanuseklassis on meie pink üsna lühike, on poisid ise tuhinat täis, mistõttu muretsemiseks põhjust pole. Iga mängija soovib platsile saada ja seal ennast tõestada, mistõttu võib uskuda, et tahtmise ja motivatsiooniga erilisi probleeme ei teki.

Treener Martin andis omalt poolt mängule kommentaari: “Alustasime küll hooaega kaotusega, kuid meie esimene vastane oli eelmisel aastal mäekõrguselt oma konkurentidest üle. Andsime kõva lahingu ja mängisime nendega üsnagi võrdselt. Loodame, et hooaja käigus hakkame meiegi ohtralt punkte korjama, kuid punktidest tähtsam on siiski mängijate areng. On oluline, et poisid muutuks iga mänguga enesekindlamaks ja et ka mängupilt üha atraktiivsemaks kujuneks.”

2005. a poiste järgmine mäng on juba 10. mail, kui sõidetakse külla Pärnu SS Kalevi II võistkonnale.

Tark mäng, tark klubi!

Arhiiv

Kategooriad