2005 ja 2006 poisid Santos Cupil

Pärnu JK Poseidoni 2005. aastal sündinute poiste võistkond osales 22. veebruaril Nõo spordihallis peetud Santos Indoor Cupil. Lisaks meile olid kohal Tartu Santose ja Tammeka erinevad võistkonnad. Turniiril küll kohti välja ei mängitud, kuid poisid tegid väga tubli mängupäeva.

Suurest saalist (meie poisid mängisid esmakordselt saalitingimustes 5+1 väljakul) ja suurtest väravatest end heidutada ei lastud, mistõttu koguti päeva lõpuks  neli võitu ja üks kaotus. Löödi ohtralt väravaid, aga ka kaitses tegutseti ennastsalgavalt. Väljaku mõõtmed kasutati edukalt ära, venitades mänguplatsi kohati meeldivalt laiaks ja pikaks. See andis jällegi võimaluse palli vallata ning rahulikult oma rünnakuid üles ehitada.

Treener Martin: “Tõeliselt vägevad poisid! Kutid andsid täna endast kõik ning see kajastus ka tulemustes. Saime õnneks palju palliga mängida, mistõttu pakkus turniir kindlasti väga häid kogemusi edaspidiseks. Olen väga rahul iga mängijaga, kuid eraldi tooksin välja Herberti, kes mängis kaitses (!) nagu vana rahu ise, ning Kaspari, kes lõi ohtralt väravaid igale maitsele.“

JK Poseidon (05) eest käisid väljakul: Marten, Richard, Hanno, Herbert, Joonatan, Rasmus, Klen, Kaspar.

Meie mängud:
JK Poseidon 4:0 Tammeka Must
JK Poseidon 2:0 Santos Red
Santos Green 4:1 JK Poseidon
Santos White 0:6 JK Poseidon
JK Poseidon 2:1 Tammeka Valge

Sama päeva hommikul osales samal turniiril ka 2006/2007 sündinud poisid (ning tüdruk), kes said 5 väga head ning võitluslikku mängu. Tartu Santos Redi vastu suudeti võtta 1:1 viik ning kahes teiseski mängus oli tulemus väga lähedal.

Treener Joonas: “Paljuski tänu kapten Annesele suudeti mitu väravat lüüa ning võimlusi oli väga palju. Turniirilt oli haiguse tõttu puudu mitu poissi, aga see andis võimaluse kõigil palju mängida. Üldiselt jään rahule, vaid üks mäng oli allapoole arvestust. Turniiri korraldus oli väga hea ning selle eest täname Tartu Santost.”

JK Poseidon (06) eest käisid väljakul: Annes, Aleksander, Kaspar P, Kaspar R, Alisa, Villem, Marcus, Rait, Hannes.

Mängude tulemused:
JK Poseidon 1:5 FC Helios
JK Poseidon 0:6 Tartu Santos Red
JK Poseidon 1:2 FC Otepää Must
JK Poseidon 1:1 Tartu Santos White
JK Poseidon 0:4 FC Otepää Kollane

Arhiiv

Kategooriad