2010 tuli Tallinnast tagasi karikaga

Nädalavahetusel käisid treener Martin Kuldmägi noored hoolealused Tallinnas, kus viiest mängust kaotati vaid üks. Tasuks auhinnaline kolmas koht.

Tosina võistkonna osalusel toimunud turniiril jaguneti esmalt nelja kolmeliikmelisse alagruppi, kus meie lapsed said 3:0 jagu FC Kosest ja 2:0 Tallinna Kalevist – tasuks esikoht ja kohtumine veerandfinaalis FC Flora Valgetega. Sellest matšist marssisid merejumalad edasi poolfinaali 2:1 võiduga.

Kui Valgetega tuldi kenasti toime, siis poolfinaalis FC Flora Rohelisega enam nõnda hõlpsalt ei läinud ja vastase paremust tunnistasime skooriga 0:3. Pronksimängus Jõhvi Phoenixiga saadi aga kaitse taas pidama ja kui 0:0 viigi järel penaltite löömiseks läks, jäime 1:0 peale.

Treener Martin Kuldmägi: “Pronksine autasu tuli seekord väga tugeva pingutuse tulemusena. Mängijate panus oli igas mängus maksimaalne ning endast jäeti absoluutselt kõik väljakule. Töötati ühise eesmärgi ja võistkonna nimel, näidati julget mängu palliga ning tegutseti kindlalt kaitses.

Suutsime viie mänguga lüüa seitse väravat ning lasime endale neli, tehes seejuures kolm nullimängu. Loodan väga, mängijad suudavad sellise sihikindluse, motiveerituse ja distsipliiniga jätkata ka edaspidises treeningprotsessis ja võistlustel.”

Kui sel nädalavahetusel rohkem võistkondi väljas ei käinudki, siis järgmisel, jõulukuu esimesel nädalavahetusel saavad võistluskogemust taas juba rohkemad.

Ütleme aitäh ka toetajatele: Kodu Kuubis, Põhuplaat.ee, Hevo Tehnika, SportAeg, Presto bussid, Teamsport.ee, FIFAA, Fermid.ee, Nord Homes, 7element, AV Travel, Pärnu linn, Pärnumaa Spordiliit ja Eesti Jalgpalli Liit.

Tark mäng, tark klubi!

Arhiiv

Kategooriad