2014-15 oli Viljandis teistest peajagu üle

2014 ja 2015 sünniaastaga väikesed merejumalad käisid möödunud nädalavahetusel turniiril Viljandis. Koduteele asuti selge võidu ja valusa neljanda kohaga.

Kaheksa võistkonna osalusel toimunud Viljandi Cupil esinesid mõlemad meie võistkonnad juba alagrupis väga tugevalt, võites esikohale tulles kõik kolm mängu.

Kui alagrupis vaid 9:0 võite tunnistanud võistkond jätkas sarnase hooga lõpuni välja – nii poolfinaal Tartu Kalevi kui ka finaal Viljandi Tuleviku vastu võideti 6:1 -, siis teisel tuli poolfinaalis tunnistada võõrustajate 2:1 paremust. Pronksimängus jäädi aga penaltitega alla ka Kalevile ja seega neljandaks.

Treener Joonas Einfeldt: “On hea meel öelda, et mõlemad võistkonnad olid väga tublid. Ka neljanda koha võistkond tegi tegelikult suurepärase turniiri – tuleb arvestada, et seal võistkonnas käivad pooled mängijad alles lasteaias, seega oldi väga edukad. Usun, et kõik 14 mängijat said päevast hea emotsiooni.”

Kevad on aga tänaseks juba sealmaal, et uuel nädalavahetusel – laupäeval, 19. märtsil – alustab esimene meie võistkond Eesti meistrivõistlustel, kui algab U17 Eliitliiga. Edu poistele!

* * *

Ütleme aitäh ka toetajatele: Kodu Kuubis, Põhuplaat.ee, Oskari Veod, Hevo Tehnika, SportAeg, Presto bussid, Teamsport.ee, FIFAA, Fermid.ee, Nord Homes, 7element, Saku Läte, AV Travel, Pärnu linn, Pärnumaa Spordiliit ja Eesti Jalgpalli Liit.

Tark mäng, tark klubi!

Arhiiv

Kategooriad