2014 tõi esimeselt turniirilt ära 3. koha!

Nädalavahetusel tehti algust üheksandat aastat toimuva Pärnu-Jaagupi Cupiga, kus võistlustules olid meie U8 ja U10 võistkonnad.

Noorima ehk U8 vanuse – sünniaastaga 2014 – jaoks oli tegu esimese turniiriga, kus kogu vanus koos võistles. Ligi 30 mängijast moodustati kolm Poseidoni võistkonda, mis teenisid turniiril 8., 7. ja 3. koha – viimasest jäid ettepoole vaid Keila JK, kes poolfinaalis penaltiseerias paremaks osutus, ja FC Infonet.

Sel hooajal oma põhiülesanded tublilt täitnud U10 jaoks möödus turniir katsetamise tähe all, saalijalgpalliga harjumine nõudis aega ja kohad seekord 7. ja 8. Pärnu-Jaagupis jätkuvad mängud aga ka järgmistel nädalavahetustel ja siis juba teiste vanuste jaoks.

Eesti meistrivõistluste hooaeg jätkus U16 võistkonnal, kes alistas Raasiku Jokeri ja Türi Ühendmeeskonna võõrsil 6:0, kübaratrikiga sai hakkama PJK kasvandik Marko Mardiste. Kuna lähim jälitaja FC Kuressaare viigistas samal ajal Levadiaga, on poistel võimalik liigavõit kindlustada juba sel nädalal.

U14 teenis sel nädalal ENMV-l kahest mängust juurde ühe punkti: pikk reis Narva osutus oodatult keeruliseks ja kohalikule Transile jäädi alla 0:8, paar päeva hiljem lepiti Kohila Püsivusega aga 2:2 viiki. Hooaeg lõpetatakse laupäeval kodumänguga Pärnu JK vastu.

Esindusmeeskond teenis tabelisse kolm punkti aga sootuks mänguta, sest Kernu Kadakas loobus meistrivõistlustel osalemisest. Hooaja lõpuni on jäänud veel kolm vooru.

Esindusmeeskonna juhendaja Ivar Lepik: “Äärmiselt kurb, et meile aastaid mänguliselt ebameeldivaks vastaseks olnud Kernuga tänavu jõudu katsuda ei saanudki. Nende taandumine kinnitab aga, et kohalik jalgpallimaastik on muutumas ja kahjuks näib, et selliste sõpradest koosnevate pühapäevapuntide aeg Eesti liigasüsteemis hakkab läbi saama.”

Ütleme aitäh ka toetajatele: Kodu Kuubis, Põhuplaat.ee, Hevo Tehnika, SportAeg, Presto bussid, Teamsport.ee, Fermid.ee, Nord Homes, 7element, AV Travel, Pärnu linn, Pärnumaa Spordiliit ja Eesti Jalgpalli Liit.

Tark mäng, tark klubi!

Arhiiv

Kategooriad