Rõõmu siit ja sealt

Liigamängude mõttes rahulikumat nädalavahetust aitas sisustada armastatud Kääriku Cup, kus väärikalt esinesime.

Sel nädalavahetusel vallutasid Kääriku 2012 ja 2014 vanuseklassid, kus mõlemas esindatud olime. Alustame vanematest: tasavägisest alagrupist õnnestus edasi pääseda, kui Rae Spordikoolile 1:2 kaotati, aga Jõhvi Phoenixist omakorda 1:0 jagu saadi. Veerandfinaalis alistati Elva penaltiseerias, aga poolfinaalis jäädi alla Tartu Tammekale (0:2) ja kolmanda koha mängus WJK Santosele (0:3). Lõppkohaks seega neljas.

Noorematest võitis Sinine võistkond oma alagrupi väga selgelt (16:1 vs Tammeka Valge, 9:0 vs Riia Dinamo II) ning alistas siis veerandfinaalis WJK Santose 1:0. Poolfinaalis tuli tunnistada lätlaste Dinamo esindusmeeskonna 4:2 paremust, aga pronksimängus saime 5:2 jagu HJK Töölöst – tasuks kolmas koht!

2014 vanuseklassi peatreener Joonas Einfeldt: “Sinine näitas seekordsel turniiril kordades paremat mänguoskust kui eelmisel aastal – mäletatavasti võitsime siis kogu turniiri. Eelmise aasta tulemus tuli lihtsalt võitluse pealt, aga aastaga oleme suutnud areneda ka palliga mängimises ja üldises arusaamas jalgpallist. See teeb rõõmu.”

Must 2014 võistkond jäi küll võiduta, aga mängis kõigi vastatega väärikalt: alla jäädi Saku Sportingule (2:9), Merkuur Juuniorile (1:6), Santos Punasele (4:7), Vaprus U11-le (4:6) ja Tammeka Valgele (3:5). Veelkord Joonas: “Must suutis lüüa palju väravaid ja see näitab korralikku individuaalset kvaliteeti, aga võistkondlik mäng jääb hetkel väga kaugele sellest, kus peaksime olema. Põhjuseid on palju, hakkame nendega ükshaaval tegelema.”

Eesti meistrivõistlustel olid noortest võidukad mõlemad U15 võistkonnad. I sõitis pealinna, et mängida FCIL United II võistkonnaga, ja võttis 3:0 võidu; II käis külas Sillamäe Kalevil ja võitis 5:0, kübaratriki lõi Enrico Aljaste.

Duubel sai võõrsil magusa 3:1 võidu Saue JK duubli üle, vastaste omavärava järel skoorisid meie kasuks ka Marti Mägi ja Marten Lepik. Harrastajad alistasid aga Rahvaliiga sõelmängudel 6:3 Äksi Wolvesi ja jõudsid veerandfinaali, järgmine vastane selgub peagi.

Uuel nädalal on tagasi platsil esindusmeeskond, kes Pärnus “külas” Vapruse III võistkonnal – mängitakse reedel, 20. septembril kell 18.00 Raeküla staadionil. Duubel aga mängib pühapäeval Tallinnas FC Reaaliga (17.00 Nike Arenal). Tule ja toeta omasid!

* * *

Ütleme aitäh ka toetajatele: Kodu Kuubis, Põhuplaat.ee, Oskari Veod, Hevo Tehnika, SW Energia, Presto bussid, Teamsport.ee, TeamSpirit, FIFAA, Fermid.ee, FYSIOwell stuudio, 7element, Estonian Football Podcast, AV Travel, Pärnu linn, Pärnumaa Spordiliit, Raeküla Vanakooli Keskus ja Eesti Jalgpalli Liit.

Tark mäng, tark klubi!

Arhiiv

Kategooriad