Hoogsalt hooaja lõpu poole

Kui selja taha jääb veel üks keskmisest edukam nädal, ei tasu kurta. Oleme hooaja lõpusirgel hoogu leidmas, nüüd tuleb samas taktis jätkata.

Alustame esindusmeeskonnast, kes kohtus reedel põhimõttelises mängus linnarivaali Vaprus III-ga. Öeldakse, et derbit on raskem võita, aga saime seekord hiilgavalt hakkama: 18. minutil avas Richard Kiviselg skoori ja omaväravast oli seis vaheajaks 2:0. 68. minutil jõudis sihile Magnus Hartwich, 90. minutil Ken Vassilenko – 4:0 võit ja kolm punkti meile.

Hooaja teise nullimängu teinud väravavaht Marten Saar: “Võita derbi suurelt koos nullimänguga on suurepärane saavutus nii kõigi mängijate kui ka treenerite poolt. Pärnu jäi seekord siniseks!”

Kolmandat vooru järjest oli võidukas ka duubel, seekord alistati pealinnas FC Reaal 4:2. Kaks väravat lõi Martin Kaskla, ühe lisasid Marti Mägi ja Eerik Kaupmees.

U15 I võistkond käis samuti võõrsil, külas FC Tallinnal. Otsese konkurendi vastu jäädi kahel korral kaotusseisu, aga lõpuks võideldi välja 2:2 viik. U15 II võistkond tuli aga Kääriku Cupilt tagasi 5. kohaga: kolmeses alagrupis jäädi alla FC Florale (0:2 ja 0:4) ning Peipsi Juniorile (mõlemad 0:1), aga alistati siis kohamängus WJK Santos 4:1.

U13 võõrustas Raekülas FC Florat ja võitis lõpuks 3:2, kuigi maha mängiti 2:0 eduseis. U9 aga käis kogemusi saamas vahval mängupäeval Tallinnas, kus vastasteks FC Tallinn, FC Flora, WJK Santos ja Jõhvi Noova – tulemuseks kaks võitu, viik ja kaotus.

Uuel nädalal naaseb esindusmeeskond koju – pühapäeval, 29. septembril kell 13.00 võõrustame Raekülas vana rivaali Rummu Dünamot. Pikemas vaates sobib tabeliseisu parandamiseks vaid kolm punkti – tule ja toeta omasid!

* * *

Ütleme aitäh ka toetajatele: Kodu Kuubis, Põhuplaat.ee, Oskari Veod, Hevo Tehnika, SW Energia, Presto bussid, Teamsport.ee, TeamSpirit, FIFAA, Fermid.ee, FYSIOwell stuudio, 7element, Estonian Football Podcast, AV Travel, Pärnu linn, Pärnumaa Spordiliit, Raeküla Vanakooli Keskus ja Eesti Jalgpalli Liit.

Tark mäng, tark klubi!

Arhiiv

Kategooriad