2006/07 võistkond EJL hallis Flora turniiril

JK Poseidoni 2006. ja 2007. aastal sündinud mängijad käisid kõrgetasemelisel turniiril Tallinnas EJL hallis, kus kokku osales 24 võistkonda üle terve Eesti. Mängud toimusid nelja erineva väljaku peal, mis võimaldas turniiri väga operatiivselt läbi viia. Iga mäng kestis 17 minutit ja mängudevaheline aeg oli lühike. Kiitus korraldajatele!

Võistkonna treener Joonas: „Kuna talvisel ajal võimalused välistingimustes mängida on meil sisuliselt puudu, siis on eriti oluline just sellistel turniiridel käia. Mängijatele oli üsna keeruline harjuda suurema väljaku ja suurema arvu mängijatega väljakul.  Selleks, et kevad seekord kergem tuleks, tuleb aga võimalikult palju halli- ja kunstmuruturniire mängida. Flora korraldatud turniir oli väga hea tasemega ning treenerina olen võistkonnaga igati rahul, sest mängiti oma hetke tase ilusti välja. Lõime väravaid, kaitses võitlesime ennastsalgavalt ja väravavahidki tegid suurepärast tööd.  Põhiline oli see, et täitsime turniiriks püstitatud eesmärgid ja emotsioonid olid positiivsed. Võistkond on aastaga väga palju arenenud ja nii edasi minnes läheme iga nädala ja kuuga järjest paremaks.“

Võistkonnas mängisid Villem Saarse, Marcus Toomsalu, Kaspar Rahnu, Rait Lumiste, Aleksander Vainula, Robin Mittenbritt, Taavet Allikas, Mairo Pattik, Handro Krünberk, Annes Maate, Hannes Valk, Brait Sild, Rasmus Sild (JK Poseidoni 2005 võistkonnast).

Turniiri mängud:
Pärnu JK Poseidon vs Nõmme Kalju FC Laagri 0:2
Pärnu JK Poseidon vs Tallinna FC Levadia Roheline 1:3 (Mittenbritt)
Pärnu JK Poseidon vs Tallinna FC Flora Roheline 3:1 (Maate x 2, Allikas)
Pärnu JK Poseidon vs Tallinna JK Legion P 1:5 (R. Sild)
Pärnu JK Poseidon vs Tallinna FC Levadia Valge 1:4 (Maate)

Arhiiv

Kategooriad